HOMEO NAMAKONTAKTPROGRAMIFOTO GALEIJABBK Orcinus  na  Facebooku

Partneri

 

 

Osnovni podatci:

 

BODY BUILDING KLUB

VETERANA SPECIJALNE POLICIJE "ORCINUS"

Trg Andrije Hebranga 24, 22000 Šibenik, Croatia

 

OIB: 25546808037

MB: 1217810     

Žiro račun: 2411006-1100019843

 

 

 

 

 

Body building klub veterana specijalne policije „Orcinus“
Grad Vodice
 

je udruga osnovana 1996. godine s ciljem promicanja, razvoja  i unapređenja body building sporta i okupljanja što većeg broja hrvatskih branitelja, umirovljenih djelatnika specijalne policije i stradalnika Domovinskog rata njihovo uključivanje u sport, prihvaćanje vlastitog hendikepa i sporta kao vida rehabilitacije i mogućnosti provođenja slobodnog vremena kroz sportske aktivnosti.

 

Osnivači kluba su umirovljeni pripadnici MUP-a Antiterorističke jedinice Lučko. Klub djeluje na području Grada Šibenika i Šibensko-kninske županije i jedan je od prvo-osnovanih klubova takve vrste u županiji.  Prostorije kluba se nalaze na Trgu Andrije Hebranga 24 u neposrednoj blizini Sportske dvorane „Baldekin“.

 

U proteklih  20 godina kroz klub je prošlo više stotina članova, danas broji šezdeset  članova organiziranih kroz niz sekcija i grupa, od rekreativaca do natjecatelja. Iako je prvotna namjera bila da se u prostorijama kluba sastaju i okupljaju veterani specijalne policije i HRVI, raduje nas što se u prostorijama kluba sastaje sve veći broj mladih, posebno srednjoškolca i studenata, a u zadnje vrijeme sve veći interes za šport i rekreaciju pokazuju i ostali građani Šibenika. Isto tako ostvarena je i dobra suradnja sa prvoligaškim klubovima grada Šibenika.

 

Klub provodi više programa fitness, hard body, aerobic, pilates, Ju-jitsu i dr., namijenjenih različitim skupinama. Posebna pažnja se posvećuje programima namijenjenim stradalnicima iz Domovinskog rata i umirovljenim pripadnicima specijalne policije. Programi, namijenjeni tim skupinama su potpuno besplatni. Programi su osmišljeni i vođeni pod stručnim nadzorom voditelja.

 

Statutom kluba definirani smo kao neprofitabilna udruga i u cijelosti ovisimo o članarinama, donatorima i potporama državnih i lokalnih struktura.

 

Kako do nas…

 

 
Prikaži Body building klub "Orcinus" na većoj karti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home l O nama l Kontakt l Programi l Foto galerija

Copyright © 2012  Body building klub „Orcinus“ Šibenik