HOMEO NAMAKONTAKTPROGRAMIFOTO GALEIJABBK Orcinus  na  Facebooku

 

Program za hrvatske branitelje

 

Bodybuilding i fitness

 

Pilates

Jedan od programa kojem se pridodaje najviše pažnje je program namijenjen hrvatskim braniteljima, veteranima specijalne policije i stradalnicima iz Domovinskog rata. Cilj ovog programa je okupljanje što većeg broja branitelja,  posebice umirovljenih pripadnika specijalne policije i invalida iz Domovinskog rata njihovo uključivanje u šport kao vida rehabilitacije i mogućnosti provođenja slobodnog vremena kroz športske aktivnosti. Invalidi Domovinskog rata i   veterani specijalne policije oslobođeni su od plaćanja članarine, teretanu mogu koristiti tri puta tjedno u jutarnjim terminima i utorkom i četvrtkom od 16:30 do 17:30 uz stručnu pomoć trenera.

 

Izgradnja i oblikovanje tijela, razvoj snage, proporcionalni i simetrični mišići, "zategnuti" - tonusirani mišići, šira ramena, uži bokovi, izraženiji trbušni mišići….., ciljevi su naših najaktivnijih članova. Da bi to postigli na raspolaganju su im personalni treneri Kluba, koji im pomažu u izradi i provođenju treninga. Osim izrade plana treninga i prehrambeno-zdravstvenog savjetovanja, personalni treneri su im sparing partneri i asistenti u izvođenju vježbi.

 

Članarine:

199 kn – neograničeno

169 kn – neograničeno (studenti i učenici)

299 kn – obiteljska (2 člana) neograničeno

 

Cilj pilates treninga je uz vježbe jačanja i istezanja izgraditi jaki centar tijela, ojačati i oblikovati mišiće, te poboljšati držanje tijela. Kretnje se izvode vrlo koncentrirano uz tehniku disanja, kako bi se tijelo i duh dovelo u ravnotežu. Vježbe se prvenstveno izvode na prostirci uz mogućnost korištenja rekvizita: male  i velike lopte, elastične trake i bučice.Program je namijenjen, ponajviše ženskom djelu članstva, ali je izuzetno pogodan za svu populaciju bez obzira na spol i uzrast.

 

Članarine:

199 kn – tri puta tjedno

Termini: 

   utorak od 20:30 do 21:30,

   četvrtak i subota od 20:00 do 21:00 sata

 

 

 

Aerobic

Cardio fitness

Hard body

 

BODY WORKOUT & STYLING - Programe karakteriziraju vježbe koje se izvode uz pomoć različitih rekvizita kao što su bučice, aerobic gume, pilates lopte i ringovi. Namijenjen je svima koji se ne žele zamarati koreografijama i koji žele postići maksimalnu mišićnu definiciju, tonus muskulature te oblikovati sve mišićne skupine. Ovim programima osim lijepo oblikovanog tijela povećat će se postotak mišićne mase. Na taj način potrošnja kalorija se povećava i mršavljenje nije tako teško. Program se preporuča svima koji žele istovremeno učiniti nešto za svoje tijelo i zdravlje.

 

Članarine:

199 kn – tri puta tjedno

Termini:

ponedjeljak, srijeda, petak

od 21:00 do 22:00

 

 

Program vježbi za jačanje kardiorespiratornog sustava i poboljšanje opće kondicije.

 

Naša cardio zona opremljena  je profesionalnim cardio spravama vrhunskog proizvođača Technogym.

 

Na raspolaganju su vam:

 

- tri orbitreka  XT PRO 600 Rotex

 

- dva recline Bike XT PRO

 

- Glidex XT PRO 600

 

- veslački ergometar concept2

 

Hard body sustav se provodi uz pomoć 3 najmoćnija trenažera, a to sukettlebell ili girja, suspenzijski trenažer, te naše vlastito tijelo – tzv. bodyweight vježbe. Kroz 12 tjedana, proći ćete i savladati preko 300 različitih, originalnih i iznad svega opako učinkovitih vježbi.

 

Grupa je od 6 do 12 vježbača.

 

Više o programu na:

 

http://www.hard-body.com.hr/

 

Termini:

ponedjeljak, srijeda, petak od 20:45

PRAVILA KLUBA

  • Član je dužan poštivati radno vrijeme kluba.

  • Prilikom svakog dolaska u teretanu, član je obavezan pokazati svoju iskaznicu i evidentirati svoj dolazak.

  • Djeca mlađa od 16 godina ne smiju koristiti prostor teretane bez nadzora osobnog trenera ili druge kvalificirane osobe.

  • Za stvari ostavljene u prostoru teretane i garderobe ne odgovaramo.

  • Klub nije odgovoran za bilo koju sportsku ozljedu, ili ozljedu neke druge vrste koja se dogodila za vrijeme korištenja usluge ili opreme kluba.

  • Član snosi troškove za svaki namjeran kvar ili štetu.

  • Klub zadržava pravo odstranjivanja člana iz prostorija teretane ukoliko se član ne pridržava općih pravila.

 

Home l O nama l Kontakt l Programi l Foto galerija

Copyright © 2012  Body building klub „Orcinus“ Šibenik